Yukarıkale Ortaokulu


Vizyon: Çocuklarımızın özgüvenini sağlayan, ideallerini gerçekleştirebileceği bölgesinde takdir ve tercih edilen ; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye´de adından söz ettiren, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak

Misyon: Çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen , mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık , yaratıcı ve pozitif düşünen bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2013 SBS Sınavında öğrencimiz Fatma YAMAN ilçe 1.olup Ordu-Fatsa Fen Lisesini kazanmıştır. 2019 LGS sonuçlarına göre 3 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir. Bunlar; Mehmet EFE Erbaa Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Zehra BİLGİN Zara Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi Oğuzhan YILMAZ Suşehri Fen Lisesi. 2021 LGS Sonuçlarına göre 4 öğrencimiz Fen Lisesine yerleşmiştir. Öğrencilerimiz; Beyza ÇALIŞ Zara Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi, Neriman Şevval ULUOCAK Şarkışla İsmet YILMAZ Fen Lisesi, Hilal Naz ÇELİK Reşadiye Borsa İstanbul Fen Lisesi, Pınar Asel YILMAZ Reşadiye Borsa İstanbul Fen Lisesi. 2022 LGS Sonuçlarına göre 2 öğrencimiz Fen Lisesine,1 öğrencimiz Güzel Sanatlar Lisesine yerleşmiştir. Öğrencilerimiz; Ahsen Naz PALA Suşehri Fen Lisesi, Elif YILMAZ Reşadiye Borsa İstanbul Fen Lisesi, Elanur GÜRSAN Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi. 2023 LGS yerleştirme sonuçlarına göre 4 öğrencimiz Fen Lisesine; Özge DİNSAL Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesi, Arda ŞAKAR ve Şükrü Enes PALA Zara Mehmet Habib Soluk Fen Lisesi, Cansu BASMAKCI Suşehri Fen Lisesine, 1 öğrencimiz Yiğit Sefa OĞRAŞ Ahmet AYIK Spor Lisesine yerleşti.

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03463515006

Belgegeçer - (346) 351 5006

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yukarikaleortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarıkale Mahallesi

Öğretmen :6
Öğrenci :32
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Yukarıkale Mahallesi

Ulaşım Okulumuzdaki idareci ve öğretmenler İlçe Merkezinde kalmaktadır.ilçeden Belediye Servisi günün belirli saatlerinde çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK:156 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:9 KM